Pica su sūriu ir pomidorais

Gardi ir elementari pica su keletu išraiškingo skonio ingredientų. Elegantiška pica be mėsos.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Elegantiška sūrio pica be mėsos – galbūt toks recepto pavadinimas būtų tikslesnis, tiesa?

Nieko nelaukdami, pradedame gaminti šią picą (ingredientai kaip vidutinio dydžio picai):

  1. Paruošiame arba imame iš anksto paruoštą picos pagrindą (picos pado receptas ›);
  2. Pagrindą aptepame pomidorų padažo ir alyvuogių aliejaus tyre (4 šaukštai pomidorų padažo ir 1 šaukštas alyvuogių aliejaus). Svarbu, kad tyrę teptume iki kraštų, t.y. palikdami neapteptą 0,5-1 cm;
  3. Apibarstome smulkiai pjaustytu Mocarela (80 g) ir Pecorino (20 g) sūriu, dedame ketvirčiais pjaustytus slyvinius pomidorus;
  4. Kepame iki 250-300 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5-6 min. (reikia prižiūrėti!);
  5. Išėmus iš orkaitės, pagardiname baziliko lapais, pipirais, gražgarsčių lapais. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą