Pica su sūriu ir pomidorais

Gardi ir elementari pica su keletu išraiškingo skonio ingredientų. Elegantiška pica be mėsos.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Elegantiška sūrio pica be mėsos - galbūt toks recepto pavadinimas būtų tikslesnis, tiesa? Nieko nelaukdami, pradedame gaminti šią picą (ingredientai kaip vidutinio dydžio picai):

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Paruošiame arba imame iš anksto paruoštą picos pagrindą (picos pado receptas ›);
  • 2
    Pagrindą aptepame pomidorų padažo ir alyvuogių aliejaus tyre (4 šaukštai pomidorų padažo ir 1 šaukštas alyvuogių aliejaus). Svarbu, kad tyrę teptume iki kraštų, t.y. palikdami neapteptą 0,5-1 cm;
  • 3
    Apibarstome smulkiai pjaustytu Mocarela (80 g) ir Pecorino (20 g) sūriu, dedame ketvirčiais pjaustytus slyvinius pomidorus;
  • 4
    Kepame iki 250-300 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5-6 min. (reikia prižiūrėti!);
  • 5
    Išėmus iš orkaitės, pagardiname baziliko lapais, pipirais, gražgarsčių lapais. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą