Įdarytos cukinijos laivelis

Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šiandieną vakarop stabtelėjau ant centrinio Kauno pašto laiptų, žiū – daržovių prekyvietė. Labai apsidžiaugiau, nes penktadienio vakarą visai nesinorėjo stovėti ilgoje prekybos centro eilėje. Čia radau daržovių, tarp kurių ypač lieknos cukinijos. Jas šiandieną įdarysime!

  1. Perpjauname cukinijas išilgai pusiau, išskobiame minkščiausią dalį, sėklytes. Cukinijos vidų pabarstome prieskoniais, smulkia druska, šviežiai maltais pipirais (kartu su įdaro sultimis, prieskoniai susigers į cukiniją);
  2. Į įkaitintą keptuvę dedame smulkintą svogūną, morką, papriką bei keletą minučių patroškiname. Suberiame smulkintus pievagrybius, apkepame, kol pievagrybiai paruduos, sudedame kiaulienos faršą, patroškiname. Įmaišome šaukštą pomidorų padažo;
  3. Įdarą paskirstome cukinijų laiveliuose, kuriuos sudedame į kepimo formą ir pašauname į iki 180  įkaitintą orkaitę 45-60 min.

Gero apetito!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą