Įdarytos cukinijos laivelis

Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Įdarytos cukinijos laivelis
Šiandieną vakarop stabtelėjau ant centrinio Kauno pašto laiptų, žiū - daržovių prekyvietė. Labai apsidžiaugiau, nes penktadienio vakarą visai nesinorėjo stovėti ilgoje prekybos centro eilėje. Čia radau daržovių, tarp kurių ypač lieknos cukinijos. Jas šiandieną įdarysime!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Perpjauname cukinijas išilgai pusiau, išskobiame minkščiausią dalį, sėklytes. Cukinijos vidų pabarstome prieskoniais, smulkia druska, šviežiai maltais pipirais (kartu su įdaro sultimis, prieskoniai susigers į cukiniją);
  • 2
    Į įkaitintą keptuvę dedame smulkintą svogūną, morką, papriką bei keletą minučių patroškiname. Suberiame smulkintus pievagrybius, apkepame, kol pievagrybiai paruduos, sudedame kiaulienos faršą, patroškiname. Įmaišome šaukštą pomidorų padažo;
  • 3
    Įdarą paskirstome cukinijų laiveliuose, kuriuos sudedame į kepimo formą ir pašauname į iki 180  įkaitintą orkaitę 45-60 min.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą