Kepta ėriuko koja

Ką patieksite ant Velykų stalo? Pietūs turi būti sotūs ir įvairūs. Kiauliena? Paukštiena? Žvėriena? Rekomenduojame ėrieną.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kepta eriuko koja
Puikus pasirinkimas Velykų stalui!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių;
  • 2
    Ėriuko koją įtrinkite druska ir pipirais. Įpjaukite koją įvairiose vietose ir prikaišiokite plonų česnako griežinėlių;
  • 3
    Viršų užtepkite garstyčiomis ir pašaukite į orkaitę;
  • 4
    Kepkite apie 2 valandas ir 30 minučių. Prieš pjaustant, leiskite mėsai šiek tiek atvėsti.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 3-28-2012 14:03

Ačiū už pastebėtą klaidelę! Kepti reiktų nemažiau kaip 2,5 valandos.

mmm | 3-28-2012 03:03

4 kg eriuko koja kepti 1, valanda, 20 min- na tikrai turbut niekada nieko negaminote, jei tokias nesamones rasote

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą