Puikus pasirinkimas Velykų stalui!
Sudėtinės dalys
-
Ėriena, 4 kg
-
Česnakas, 3 skiltelės
-
Druska, 1/2 a. šaukštelis
-
Malti pipirai, 1/4 a. šaukštelis
-
Garstyčios, 150 g
Gaminimas
- 1Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių;
- 2
Ėriuko koją įtrinkite druska ir pipirais. Įpjaukite koją įvairiose vietose ir prikaišiokite plonų česnako griežinėlių;- 3
Viršų užtepkite garstyčiomis ir pašaukite į orkaitę;- 4
Kepkite apie 2 valandas ir 30 minučių. Prieš pjaustant, leiskite mėsai šiek tiek atvėsti.Susiję receptai - 2
Ačiū už pastebėtą klaidelę! Kepti reiktų nemažiau kaip 2,5 valandos.
4 kg eriuko koja kepti 1, valanda, 20 min- na tikrai turbut niekada nieko negaminote, jei tokias nesamones rasote