Mėsos kukulaičiai daniškai

Mėsos kukulaičiai daniškai

Ingredientai:

Gaminimas:

Gaminame 8 porcijoms!

  1. Jautienos ir kiaulienos faršą sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.
  2. Pridėkite gerai išplaktą kiaušinį, supilkite pieną, įberkite druskos, laba smulkiai supjaustytą svogūną ir 1 arbatinį šaukštelį maltų pipirų (geriausia stambiai).
  3. Išminkykite mėsos masę ir suformuokite kukulaičius.
  4. Ištripinkite sviestą didelėje keptuvėje ir kepkite kukulaičius apie 4-5 minutes, kol visos kukulaičių pusės apskrus.
  5. Išimkite kukulaičius iš keptuvės ir uždenkite, kad neatvėstų.
  6. Į keptuvėje likusius riebalus suberkite miltus, palaipsniui pilkite į keptuvę daržovių sultinį ir maišykite kol padažas ims tirštėti.
  7. Įmaišykite pusę arbatinio šaukštelio maltų pipirų, sudėkite grietinę ir pakaitinkite.
  8. Sudėkite kukulaičius atgal į keptuvę su padažu ir keletą minučių pašildykite ant silpnos ugnies.