Sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė ragina valgyti kuo daugiau "gyvo" maisto. Nuotraukoje matyti kaip šis maistas išradingai patiektas išskobtos cukinijos lėkštelėse.
Sudėtinės dalys
- Morkos, 1 vnt.
- Salieras, 50 g
- Raudonoji paprika, 1/2 vnt.
- Saulėgrąžos, 120 g
- Graikiniai riešutai, 50 g
Gaminimas
- 1Šiam patiekalui reikės: vandenyje išmirkytų graikinių riešutų; mirkytų ir sudaigintų saulėgrąžų. Recepto ingredientų proporcijas autorė siūlo keisti pagal skonį.
- 2
Visus ingredientus sudedame į el.smulkintuvo talpą, įpilame šlakelį vandens ir susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname mėgsamomis žolelėmis, prieskoniais. Gero apetito! - 2
Susiję receptai