Riešutų užtepėlės receptas

Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Riešutų užtepėlės receptas
Sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė ragina valgyti kuo daugiau "gyvo" maisto. Nuotraukoje matyti kaip šis maistas išradingai patiektas išskobtos cukinijos lėkštelėse.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Šiam patiekalui reikės: vandenyje išmirkytų graikinių riešutų; mirkytų ir sudaigintų saulėgrąžų. Recepto ingredientų proporcijas autorė siūlo keisti pagal skonį.
  • 2
    Visus ingredientus sudedame į el.smulkintuvo talpą, įpilame šlakelį vandens ir susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname mėgsamomis žolelėmis, prieskoniais. Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą