Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Kriaušių sriubos receptas
10
min.
Gaivi, paprasta vasariška kriaušių sriuba vos per 10 minučių. Gaminame namuose!
Šaltibarščių receptas
30
min.
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
Naminiai ledai
20
min.
Sodraus skonio, kreminiai bananų ir grietinėlės ledai - atgaiva šiltą dieną! Gaminsime vos 20 minučių.
Vištienos zuikis
80
min.
Vištienos netikro zuikio receptas. Pagardinsime česnaku ir pistacijomis. Gaminame namuose!
Granola batonėlių receptas
35
min.
Greitas, nebrangus, sveikas ir labai gardus patiekalas tie batonėliai. O ir improvizacijai vietos apstu. Švenčių belaukiant...
40
min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!
Kiaulienos suktinukai
60
min.
Vyniotinis su saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis
80
min.
Gaminame vištienos vyniotinį, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis. Lengvas receptas su nuotraukomis. Pirmyn!
Bulviniai blynai su mėsa
50
min.
Vienas iš tradicinės lietuviškos virtuvės patiekalų - bulviniai blynai su mėsa. Receptui prireiks vos 5 pagrindinių ingredientų. Skaniai ir sočiai pavalgysime.
Čeburėkai su grybais
60
min.
Čeburėkų su grybais receptas. Gardūs tiek šilti, tiek pravėsę. Gaminame namuose. Dar jeigu turėtume šviežių miško grybų, tuomet iš viso pasaka...