Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Naminiai ledai
20 min.
Sodraus skonio, kreminiai bananų ir grietinėlės ledai - atgaiva šiltą dieną! Gaminsime vos 20 minučių.
Vištienos zuikis
80 min.
Vištienos netikro zuikio receptas. Pagardinsime česnaku ir pistacijomis. Gaminame namuose!
Granola batonėlių receptas
35 min.
Greitas, nebrangus, sveikas ir labai gardus patiekalas tie batonėliai. O ir improvizacijai vietos apstu. Švenčių belaukiant...
Bandelės su dešrele
40 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!
Vyniotinis su saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis
80 min.
Gaminame vištienos vyniotinį, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais ir slyvomis. Lengvas receptas su nuotraukomis. Pirmyn!
Bulviniai blynai su mėsa
50 min.
Vienas iš tradicinės lietuviškos virtuvės patiekalų - bulviniai blynai su mėsa. Receptui prireiks vos 5 pagrindinių ingredientų. Skaniai ir sočiai pavalgysime.
Čeburėkai su grybais
60 min.
Čeburėkų su grybais receptas. Gardūs tiek šilti, tiek pravėsę. Gaminame namuose. Dar jeigu turėtume šviežių miško grybų, tuomet iš viso pasaka...
Niam niam sočios salotos
30 min.
Salotų su kiaušiniais ir šonine receptas - greitai paruošiamos, viliojančiai atrodančios ir gardžiai valgomos salotos.
Bulvinių blynų receptas
45 min.
Bulvinių blynų receptas. Bulvės, miltai ir prieskoniai. Greitai paruošiamas gardus lietuviškas patiekalas.