Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Kiaulienos suktinukai su pomidorais ir spanguolemis
90 min.
Puikus nenuobodaus mėsos patiekalo pasirinkimas - gardūs suktinukai su džiovintais pomidorais ir spanguolėmis.
Moliugu pyragas desertas
70 min.
Moliūgų pyrago receptas. Purus, minkštas, išraiškingo skonio desertinis pyragas. Gaminame namuose.
Sumuštiniai su vištiena
60 min.
Šie sumuštiniai su vištiena pukiai tiks vasaros piknikui ir žiemos šventei su pulku draugų. Gardu, sotu, žaisminga! Ruošime apie 1h, privalgys 6-7 suaugusieji.
Traškios Feta salotos
10 min.
Salotų receptas greitai paruošiamam pusryčių meniu. 1-2-3 gaminame namuose!
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Šie sausainiai yra vieni mėgstamiausių kepinių mano šeimoje. Išbandyki šį receptą ir tu!
Kalėdiniai sausainiai
50 min.
Netradicinių sausainėlių receptas - patiks kiekvienam! Gaminame šventinėje virtuvėje.
Vieno kąsnio sumuštiniai krepšeliai
50 min.
Išradingai paruošiame krepšelius ir gaminame vieno kąsnio sumuštinius su kiaušiniais ir lašiša. Puikus receptas!
Burokėlių salotos
40 min.
Žiemą norisi šiltų ir sočių salotų. Šiandien namuose gaminame lengvai paruošiamas šiltas burokėlių salotas su apelsinais. Receptas su nuotrauka.
Morkų pyragas
60 min.
Morkų pyrago receptas - gaminame namuose! Paruošti neužtruksime, o desertu nustebinsime!
Traškaus obuolių pyrago receptas
60 min.
Obuolių pyragas, puikiai tiksiantis valgyti dar šiltą su mėgstamais ledais. Tikiu, tokį, teko kiekvinam ragauti vienoje iš senamiesčio kavinukių. Kepam?