Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Burokėlių salotos
40
min.
Žiemą norisi šiltų ir sočių salotų. Šiandien namuose gaminame lengvai paruošiamas šiltas burokėlių salotas su apelsinais. Receptas su nuotrauka.
Morkų pyragas
60
min.
Morkų pyrago receptas - gaminame namuose! Paruošti neužtruksime, o desertu nustebinsime!
Traškaus obuolių pyrago receptas
60
min.
Obuolių pyragas, puikiai tiksiantis valgyti dar šiltą su mėgstamais ledais. Tikiu, tokį, teko kiekvinam ragauti vienoje iš senamiesčio kavinukių. Kepam?
Kreminis citrinų pyragas
50
min.
Išvaizdus ir ne ką mažiau gardus citrinų pyragas - desertas.Tirpsta burnoje - išbandykite receptą patys!
Kepta kiaulienos mentė
120
min.
Pasiruoškime įdėti patiekalui meilės - jos ir trupučio kantrybės prireiks, kad mėsa būtų aromatinga, minkšta ir sultinga.
Vištienos grynuoliai
60
min.
Traškūs vištienos grynuoliai su orkaitėje keptomis bulvėmis vos per valandą. Darbo nedaug - o rezultatą įvertins kiekvienas :)
Vištiena žolelių marinate
50
min.
Vištienos krūtinėlė, žolelių marinatas ir sultingas rezultatas!
Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša
25
min.
Gardžių vieno kąsnio sumuštinukų receptas: balta duona, rūkyta lašiša, pikantiškas tepamas sūris, krapai, kaparėliai...
Kiaulienos ir daržovių troškinys
60
min.
Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!
Aviečių ir kokosų pyrago receptas
60
min.
Lengvi ir tirpstantys burnoje aviečių ir kokosų pyrago gabalėliai. Naujas receptas Jo ir Jos sąraše!