Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Kreminis citrinų pyragas
50 min.
Išvaizdus ir ne ką mažiau gardus citrinų pyragas - desertas.Tirpsta burnoje - išbandykite receptą patys!
Kepta kiaulienos mentė
120 min.
Pasiruoškime įdėti patiekalui meilės - jos ir trupučio kantrybės prireiks, kad mėsa būtų aromatinga, minkšta ir sultinga.
Vištienos grynuoliai
60 min.
Traškūs vištienos grynuoliai su orkaitėje keptomis bulvėmis vos per valandą. Darbo nedaug - o rezultatą įvertins kiekvienas :)
Vištiena žolelių marinate
50 min.
Vištienos krūtinėlė, žolelių marinatas ir sultingas rezultatas!
Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša
25 min.
Gardžių vieno kąsnio sumuštinukų receptas: balta duona, rūkyta lašiša, pikantiškas tepamas sūris, krapai, kaparėliai...
Kiaulienos ir daržovių troškinys
60 min.
Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!
Aviečių ir kokosų pyrago receptas
60 min.
Lengvi ir tirpstantys burnoje aviečių ir kokosų pyrago gabalėliai. Naujas receptas Jo ir Jos sąraše!
Daržovių sriuba
50 min.
Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.
Keksiukai su cinamonu
60 min.
Tiesiog gardžių keksiukų su cinamonu receptas! Gaminame namuose kartu su vaikais. Niam!
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45 min.
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!