Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Silkė su obuoliais ir razinomis
20
min.
Receptas: saldaus skonio silkės salotoms pagaminti!
Kiaušinienė su špinatais
15
min.
Spalvingi pusryčiai: geltona, žalia, raudona (jeigu priskaičiuosime pomidorus)!
Smėlinis varškes pyragas
60
min.
Pasirūpiname vaniliniais ledais ir ruošiame kakavinį varškės pyragą šauniai popietei su kava ir arbatėle.
Kiaulienos šonkauliukai
80
min.
Saldžios ir aštrios glazūros kiaulienos šonkauliukai ant pietų stalo. Gero apetito!
Biulvių sriubos receptas
45
min.
Nesudėtingos tirštsriubės receptas iš raudonųjų bulvių, pieno, svogūnų, Čedaro sūrio..
30
min.
Traški kepta duona su česnakais - nesenstantis užkandis tiek žiemą, tiek vasarą.
25
min.
Tradicinių virtų varškėčių receptas. Puikus pasirinkimas pusryčiams!
50
min.
Įdaryta paprika, įdaryta cukinina... O ar gardžios įdarytos bulvės, aa?
45
min.
Visi maži ir dideli nešasi priešpiečiams granolos dribsnių batonėlius!!! Va!
20
min.
Užkandis prie alaus. Bulvių nesūdome, nes sūris pakankamai sūrus. Gero apetito!