Kapota mėsa įdarytos bulvės

Įdaryta paprika, įdaryta cukinina... O ar gardžios įdarytos bulvės, aa?
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Sąžiningai – tai nėra greičiausiai paruošiamas bulvių ar mėsos patiekalas, tikrai ne. Tačiau, tai nėra įprastas patiekalas, kaip antai kasdieniai bulvių ir mėsos patiekalai: kotletai, blynai, didžkukuliai – tikimybė, kad maloniai nustebinsite iš mokyklos gryžusius vaikus arba iš darbo grįžusį vyra didėja!!!

O dabar prie esmės!

  1. Mėsą susmulkiname peiliu (kapojame iki mažų gabalėlių, tarsi būtų malta). Pagardiname druska ir pipirais, puse šaukštelio garstyčių, skiltele česnako, mėsą gerai išmaišome. Pakepiname svogūną, atvėsiname ir įmaišome į mėsos įdarą.
  2. Nuskutame bulves, nupjaustome galus (kad būtų kaip pastatyti), perpjauname pusiau ir išskobiame bulvės vidų (tiesiog bulvių skutuku). Puode užverdame vandenį ir apverdame išskobtas bulvų puseles 3 min. Nupilame verdanį vandenį ir atvėsiname bulves;
  3. Kruopščiai įdarome bulvių puseles kapotos mėsos įdaru ir sudedame į aliejumi išteptą kepimo formą. Kepame apie 50 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tuomet išimame, apbarstome bulvių viršų tarkuotu fermentiniu sūriu ir trumpam dedame atgal į orkaitę, kad sūris išsilydytų.

Gero apetito!

P.S. 10 įdarytų bulvių puselių pakaks dviems-trims asmenims viną kartą pavalgyti.

Susiję receptai
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ekonofizik/domains/jokuboreceptai.lt/public_html/receptukas/wp-content/themes/receptukas/functions.php on line 213

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą