Kapota mėsa įdarytos bulvės

Įdaryta paprika, įdaryta cukinina... O ar gardžios įdarytos bulvės, aa?

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Sąžiningai - tai nėra greičiausiai paruošiamas bulvių ar mėsos patiekalas, tikrai ne. Tačiau, tai nėra įprastas patiekalas, kaip antai kasdieniai bulvių ir mėsos patiekalai: kotletai, blynai, didžkukuliai - tikimybė, kad maloniai nustebinsite iš mokyklos gryžusius vaikus arba iš darbo grįžusį vyra didėja!!! O dabar prie esmės!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Mėsą susmulkiname peiliu (kapojame iki mažų gabalėlių, tarsi būtų malta). Pagardiname druska ir pipirais, puse šaukštelio garstyčių, skiltele česnako, mėsą gerai išmaišome. Pakepiname svogūną, atvėsiname ir įmaišome į mėsos įdarą.
  • 2
    Nuskutame bulves, nupjaustome galus (kad būtų kaip pastatyti), perpjauname pusiau ir išskobiame bulvės vidų (tiesiog bulvių skutuku). Puode užverdame vandenį ir apverdame išskobtas bulvų puseles 3 min. Nupilame verdanį vandenį ir atvėsiname bulves;
  • 3
    Kruopščiai įdarome bulvių puseles kapotos mėsos įdaru ir sudedame į aliejumi išteptą kepimo formą. Kepame apie 50 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tuomet išimame, apbarstome bulvių viršų tarkuotu fermentiniu sūriu ir trumpam dedame atgal į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą