Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Keptų varskėčių receptas
25 min.
Gardūs varškėčiai vaikučiams pabiručiams! Namuose gali pagaminti ir jaunesni broliai ir seserys, nes receptas paprastas kaip 2 x 2!
Avižinių dribsnių košė
25 min.
Sveiki bei gardūs pusryčiai mažiems ir dideliems - avižinių dribsnių košė!
Keksas su kakava
50 min.
Margo drėgno kekso receptas su nuotrauka! Pasigaminkite namuose patys.
Gvakamolės padažas
15 min.
Tradicinis Gvakamolės padažas pagardintas grietine. Pasirūpiname kukurūzų traškučiais ir skanaujam!
Kitokios duonos receptas
120 min.
Kitokios duonos receptas - sunku patikėti, kad duonai nereikia nei aliejaus, nei mielių, nei miltų...
Velykines bandelės
60 min.
Ruošiamės šv. Velykų šventei - kepame mielines bandeles su cinamonu. Bandelės forma pagal kiekvieno fantaziją...
Šaltienos receptas
150 min.
Iš ko verdame šaltieną? Receptas patikrintas daugelį kartų. Gardžių švenčių!
Silkė su obuoliais ir razinomis
20 min.
Receptas: saldaus skonio silkės salotoms pagaminti!
Kiaušinienė su špinatais
15 min.
Spalvingi pusryčiai: geltona, žalia, raudona (jeigu priskaičiuosime pomidorus)!
Smėlinis varškes pyragas
60 min.
Pasirūpiname vaniliniais ledais ir ruošiame kakavinį varškės pyragą šauniai popietei su kava ir arbatėle.