Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Daržovių sriuba
50
min.
Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba! Puikus vasaros patiekalų receptas.
Keksiukai su cinamonu
60
min.
Tiesiog gardžių keksiukų su cinamonu receptas! Gaminame namuose kartu su vaikais. Niam!
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45
min.
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!
Keptų varskėčių receptas
25
min.
Gardūs varškėčiai vaikučiams pabiručiams! Namuose gali pagaminti ir jaunesni broliai ir seserys, nes receptas paprastas kaip 2 x 2!
Avižinių dribsnių košė
25
min.
Sveiki bei gardūs pusryčiai mažiems ir dideliems - avižinių dribsnių košė!
Keksas su kakava
50
min.
Margo drėgno kekso receptas su nuotrauka! Pasigaminkite namuose patys.
Gvakamolės padažas
15
min.
Tradicinis Gvakamolės padažas pagardintas grietine. Pasirūpiname kukurūzų traškučiais ir skanaujam!
Kitokios duonos receptas
120
min.
Kitokios duonos receptas - sunku patikėti, kad duonai nereikia nei aliejaus, nei mielių, nei miltų...
Velykines bandelės
60
min.
Ruošiamės šv. Velykų šventei - kepame mielines bandeles su cinamonu. Bandelės forma pagal kiekvieno fantaziją...
Šaltienos receptas
150
min.
Iš ko verdame šaltieną? Receptas patikrintas daugelį kartų. Gardžių švenčių!