Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

15
min.
Šias gaivias ir greitai paruošiams salotas valgysime pusryčiams su garstyčių užpilu.
60
min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
100
min.
Kibinų su ėriena receptas. Trakus garsinantis patiekalas, kurį galime nesudėtingai pasigaminti ir namuose.
60
min.
Traškūs vafliai su šokoladinėmis viršūnėlėmis. Tokius kepdavo močiutės, mamos, o dabar ir mes.
Dešrelių suktinukai
30
min.
Netrukus Eurovizijos transliacija arba svarbios krepšinio rungtynės, o Jūs turite tik pusvalandį paruošti užkandžius svečiams? Suktinukų receptas išgelėbės.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su daržovėmis
75
min.
Puikus pasirinkimas kai laukiate svečių, o laikas spaudžia!
40
min.
Mažai kalorijų turintis desertas. Patiekalas, ieškantiems recepto nepersivalgyti per šventes.
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200
min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70
min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..
Vištiena su Parmezano sūriu
50
min.
Puikus receptas, padėsiantis nesudėtingai bei greitai pakeisti orkaitėje keptos vištienos krūtinėlės gabalėlių skonį... su parmezano sūriu.