Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Žagarėliai
60 min.
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.
Apelsininiai blyneliai
50 min.
Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip - su vaisiaus minkštimu.
Bulvių plokštainis su vištiena
80 min.
Kai vištiena atsiduria bulvių plokštainyje... Receptas mėgstantiems lietuvišką virtuvę bei sotų, kaloringą maistą. Gero apetito!
Čenakai moliniuose troškintuvuose
80 min.
Šildantis ir aromatingas daržovių ir mėsos šiupinys puikiai tiks vakarienei, kai už lango šalta. Gaminame čenakus!
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
90 min.
Šiandiena namuose gaminame trintą moliūgų ir morkų sriubą. Porcijos daugiau nei pakanka keturių asmenų šeimai!
Avižiniai sausainiai
50 min.
Avižiniai sausainiai su šokolado gabalėliais - puikus pasirinkimas Kalėdiniam stalui. Pasiraitojam rankoves ir pirmyn kepti!
Arbatiniai sausainiai
50 min.
Kam nepatinka prie arbatos pakramtyti sausainį? Tradicinis arbatinių sausainių receptas štai čia.
Čeburėkai
100 min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!
Kopūstų salotos
20 min.
Labai skanios kopūstų ir jautienos liežuvio salotos. Papildomai reikės pomidoro ir skrudinto batono...
Balandėliai
90 min.
Ne visai tradiciniai balandėliai - iš raudono kopūsto, tačiau ne mažiau skanūs ir sotūs!