Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Pyragas su mėsa
60
min.
Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.
Virtų bulvių cepelinai
60
min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.
Žagarėliai
60
min.
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.
Apelsininiai blyneliai
50
min.
Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip - su vaisiaus minkštimu.
Bulvių plokštainis su vištiena
80
min.
Kai vištiena atsiduria bulvių plokštainyje... Receptas mėgstantiems lietuvišką virtuvę bei sotų, kaloringą maistą. Gero apetito!
Čenakai moliniuose troškintuvuose
80
min.
Šildantis ir aromatingas daržovių ir mėsos šiupinys puikiai tiks vakarienei, kai už lango šalta. Gaminame čenakus!
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
90
min.
Šiandiena namuose gaminame trintą moliūgų ir morkų sriubą. Porcijos daugiau nei pakanka keturių asmenų šeimai!
Avižiniai sausainiai
50
min.
Avižiniai sausainiai su šokolado gabalėliais - puikus pasirinkimas Kalėdiniam stalui. Pasiraitojam rankoves ir pirmyn kepti!
Arbatiniai sausainiai
50
min.
Kam nepatinka prie arbatos pakramtyti sausainį? Tradicinis arbatinių sausainių receptas štai čia.
Čeburėkai
100
min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!