Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Kiaulienos kumpis
120 min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Blyneliai su bananais
50 min.
Saldžių blynelių su bananais receptas. Vaikams patiks, o vyrams gali kilti įtarimas, jog tai tik desertas, o ne pietūs...
Daržovių troškinys
60 min.
Šaldytuve turite įvairių daržovių? Troškinys su pievagrybiais ir makaronais - kodėl gi ne?
Bulvių varškės virtinukai
30 min.
Sotūs šeimos pietūs per 30 min. iš bulvių ir varškės.
Zuikio receptas
120 min.
Zuikis - ypač populiarus ant šv. Velykų stalo kaip šaltas mėsos užkandis.
Kiaulienos guliašas
120 min.
Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
Šernienos troškinys
240 min.
Jeigu trobelės neaplenkė medžiotojai... Šernienos troškinys pasotins, kai lauke siaučia šaltas šiaurys. Pasiruoškite ilgai marinuoti ir troškinti laukinę mėsytę!
Pupeliu sriuba
120 min.
Pupelių sriuba - beveik tokia, kokią virdavo močiutė! Natūralaus skonio, liesa sriuba patiks kiekvienam...
Pyragas su mėsa
60 min.
Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.
Virtų bulvių cepelinai
60 min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.