Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Kiaušinių omletas
15
min.
Tradicinio kiaušinių omleto receptas su nuotrauka.
Įdarytos cukinijos laivelis
80
min.
Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.
Morkų salotos
10
min.
Tradicinių morkų salotų receptas. Prireiks morkų, skiltelės česnako ir majonezo - garnyras paruoštas!
Kiaulienos kumpis
120
min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Blyneliai su bananais
50
min.
Saldžių blynelių su bananais receptas. Vaikams patiks, o vyrams gali kilti įtarimas, jog tai tik desertas, o ne pietūs...
Daržovių troškinys
60
min.
Šaldytuve turite įvairių daržovių? Troškinys su pievagrybiais ir makaronais - kodėl gi ne?
Bulvių varškės virtinukai
30
min.
Sotūs šeimos pietūs per 30 min. iš bulvių ir varškės.
Zuikio receptas
120
min.
Zuikis - ypač populiarus ant šv. Velykų stalo kaip šaltas mėsos užkandis.
Kiaulienos guliašas
120
min.
Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
Šernienos troškinys
240
min.
Jeigu trobelės neaplenkė medžiotojai... Šernienos troškinys pasotins, kai lauke siaučia šaltas šiaurys. Pasiruoškite ilgai marinuoti ir troškinti laukinę mėsytę!