Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Trupininis pyragas su serbentų uogiene
50
min.
Trupininis pyragas ir skanus, ir labai lengvai pagaminamas! Tradicinis receptas su serbentų uogienės įdaru.
120
min.
Šaunus įdarytos ir orkaitėje keptos vištos receptas. Puikiai tiks pavaišinti į svečius atvykusius giminaičius.
Trina moliūgo - kalafioro sriuba
40
min.
Mėgstantiems trintą sriubą - sveikos ir greitai paruošiamos sriubytės receptas. Pagrindiniai ingredientai - moliūgas ir kalafioras (žiedinis kopūstas).
Nesausi sumuštiniai orkaitėje
15
min.
Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
Ramunės burokėlių sriuba
45
min.
Gardi burokėlių ir faršo sriuba. Iš tiesų sotaus burokėlių patieklo receptas - ko daugiau reikia pasistiprinti norinčiam žmogui?
Keksas Zebriukas
50
min.
Tirpstantis burnoje keksas - dryžuotas kaip zebras. Prireiks trupučio kantrybės ir keksas pavyks puikiai.
Varškės apkepas
45
min.
Tradicinis mamos varškės apkepo receptas tik su slyvomis. Labai skanus, ypač su grietine ir slyvų uogiene.
Raudonųjų kopūstų salotos
25
min.
Raudonasis kopūstas ir su lupenomis virtos bulvės, šlakelis acto, šlakelis aliejaus - raudonojo kopūsto salotos.
Blyneliai su daržovėmis
60
min.
Patys skaniausi blyneliai su daržovių įdaru. Nepatingėki smulkiai supjaustyti įdaro produktus, laikytis recepto sudedamųjų dalių kiekio ir eigos. Bon apetit!
Šviežių kopūstų sriuba
40
min.
Greitai paruošiama ir skani šviežių kopūstų sriuba su kalafijoru ir morkomis.