Lietuviški patiekalai

50
min.
Trupininis pyragas ir skanus, ir labai lengvai pagaminamas! Tradicinis receptas su serbentų uogienės įdaru.

120
min.
Šaunus įdarytos ir orkaitėje keptos vištos receptas. Puikiai tiks pavaišinti į svečius atvykusius giminaičius.

40
min.
Mėgstantiems trintą sriubą - sveikos ir greitai paruošiamos sriubytės receptas. Pagrindiniai ingredientai - moliūgas ir kalafioras (žiedinis kopūstas).

15
min.
Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!

45
min.
Gardi burokėlių ir faršo sriuba. Iš tiesų sotaus burokėlių patieklo receptas - ko daugiau reikia pasistiprinti norinčiam žmogui?

50
min.
Tirpstantis burnoje keksas - dryžuotas kaip zebras. Prireiks trupučio kantrybės ir keksas pavyks puikiai.

45
min.
Tradicinis mamos varškės apkepo receptas tik su slyvomis. Labai skanus, ypač su grietine ir slyvų uogiene.

25
min.
Raudonasis kopūstas ir su lupenomis virtos bulvės, šlakelis acto, šlakelis aliejaus - raudonojo kopūsto salotos.

60
min.
Patys skaniausi blyneliai su daržovių įdaru. Nepatingėki smulkiai supjaustyti įdaro produktus, laikytis recepto sudedamųjų dalių kiekio ir eigos. Bon apetit!