Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Padažas miltiniams blyneliams
5 min.
Atsibodo miltinius blynelius valgyti su uogiene ir grietine? Pasiruoškite sutirštinto pieno ir cinamono padažą per 5min ir dėkite mažiau cukraus į blynelius.
Obuolių blyneliai su sutirštinto pieno padažu
50 min.
Saldūs saldūs saldūs obuolių blyneliai su saldžiu sutirštinto pieno padažu. Subalansuota ir vaikams, ir draugams!
Ūkininko bulviniai blynai su sūriu
50 min.
Itin paprastas ūkininko bulvinių blynų receptas: bulvės, sūris ir dar šis tas...
Bananinis pyragas
15 min.
Puikus gaivaus bananinio pyrago receptas. Pyragas paruošiamas per 12 min.!
Imbieras su citrina
10 min.
Šaltais rudens vakarais labai patartina stiprinti imunitetą. Viena iš mano naudojamų priemonių - imbiero ir citrinos arbata.
Naminio tinginio receptas
35 min.
Naminis tinginys su sutirštintu pienu. Pagrindinis principas gaminant šį tinginį - nekeisti sudedamųjų dalių ir jų kiekio. Pasiteisinęs receptas.
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
60 min.
Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.
Bananiniai pasukų blyneliai
45 min.
Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.
Trinta daržovių sriuba
45 min.
Paprasčiausia trinta daržovių sriuba, kuria galite nustebinti savo antrąją pusę.