Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Šviežių kopūstų sriuba
40
min.
Greitai paruošiama ir skani šviežių kopūstų sriuba su kalafijoru ir morkomis.
Saldžiausias šokoladinis pyragas
55
min.
Tikrai pats saldžiausias ir skaniausias šokoladinis pyragas, kurį esate valgę. Dėmesio: pjaustyti mažais gabalėliais, nes šokoladas iš tiesų saldus - jo pakaks 10-12 žmonių.
Tradicinis baltasis padažas
20
min.
Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.
Varškės blyneliai su kondensuotu pienu
40
min.
Manų, miltų ir varškės blyneliai su sutirštinto pieno įdaru - gardus kąsnelis.
Padažas miltiniams blyneliams
5
min.
Atsibodo miltinius blynelius valgyti su uogiene ir grietine? Pasiruoškite sutirštinto pieno ir cinamono padažą per 5min ir dėkite mažiau cukraus į blynelius.
Obuolių blyneliai su sutirštinto pieno padažu
50
min.
Saldūs saldūs saldūs obuolių blyneliai su saldžiu sutirštinto pieno padažu. Subalansuota ir vaikams, ir draugams!
Ūkininko bulviniai blynai su sūriu
50
min.
Itin paprastas ūkininko bulvinių blynų receptas: bulvės, sūris ir dar šis tas...
Bananinis pyragas
15
min.
Puikus gaivaus bananinio pyrago receptas. Pyragas paruošiamas per 12 min.!
Imbieras su citrina
10
min.
Šaltais rudens vakarais labai patartina stiprinti imunitetą. Viena iš mano naudojamų priemonių - imbiero ir citrinos arbata.
Naminio tinginio receptas
35
min.
Naminis tinginys su sutirštintu pienu. Pagrindinis principas gaminant šį tinginį - nekeisti sudedamųjų dalių ir jų kiekio. Pasiteisinęs receptas.