Puikus receptas, labai patiko. Kepiau su slyvu uogiene. Dejau 1 arbatini sauksteli kepimo milteliu.
Ir dar | 10-6-2016 12:10
Aš irgi laukiau kol tešla sukietėjo toj kameroj, bet gi pasirodo ir nereikia, kad būtų akmuo ta tešla, nes tarkuojasi ir šiek tiek sušalusi puikiai 🙂
Gaminau :) | 10-6-2016 12:10
Ačiū, receptas puikus! Nors pasiskaičius komentarų buvo kilę dvejonių.., kaip čia pavyks:) miltų šiek tiek daugiau dėjau, bet vos keliais šaukštais. O tie, kas sako, jog mažai tai gal ne pilną stiklinę beria.. Gaminau su šaldytais trintais juodaisiais serbentais. Jie be cukraus, tad šiek tiek į uogas bėriau cukraus r dar daugiau nei stiklinę į tešlą (kažkiek tarp jo buvo ir rudojo cukraus), miltus maišiau baltus su rupiais (80/20), daugiau lyg viskas ok. Tešlą palaikiau kameroj. Skanu!! Super ir ačiū 🙂 tiesa,dar bijojau, kad aliejaus poskonis jausis, bet nieko panašaus (naudojau saulėgrąžų)
Jokūbas | 3-2-2016 20:03
@Gerda, gerai, kad dėjai serbentų, nes šiam pyragui reikia rūgštumo!
Gerda | 2-22-2016 18:02
Puikus receptas ! Viska dejau kaip parasyta, gavosi tobulo skonio pyragas !! Dejau avieciu uogiene ir saldytus juodus serbentus. Nu pasaka, vakar kepiau, jau nieko neliko, siandien vel kepu 😀 butinai uzsirasau sita receptuka i savo knygele ! Aciu
Jokūbas | 2-20-2016 18:02
@Jurgita, skaniai sutrupinai visą? 🙂
Jurgita | 2-16-2016 19:02
Ką tik iškepiau, jau valgau, valgydama rašau, na ir ką galiu pasakyti . Miltų užteko tešlai kiek ir parašytą, trapus , skanus ir greitas. Bus dar kepamas ir mylimas …
Janina | 9-28-2015 12:09
Super receptas
Egidijus | 2-26-2015 16:02
ka tu linute
lina | 2-26-2015 16:02
man pavyko bet dar negaminau
guga | 11-15-2014 13:11
pavyko skanus tik as dariau dvigubai tik aliejaus pyliau maziau o miltu kad neliptu prie ranku tiek
Loreta | 10-10-2014 10:10
Jau nežinau kelintą kartą kepu šį pyragą ir viskas liuks su tais miltais.Labai skanus ir vaikai valgo.Tik uogienes kartais dedu kitas ,kad ir su obuoliene labai skanu taip pat.
Vytaute | 9-29-2014 21:09
kepa grozis dabar pas mane 🙂 gaila, kad uogu mazai turejau:( nezinau kodel visi raso kad miltu mazai? pats tas…:) aciu uz super lengva, greita , receptuka 🙂 nezinau kaip jus darot, bet sviestini popieriu as suglamzau pries dedant..o tesla palaikau ne saldytuve o kameroj , greiciau susala 😀
Ruta | 5-31-2014 18:05
Šis pyragas yra mano mėgstamiausias XD, tik miltų reikia daugiau :(.
Jokūbas | 5-3-2014 08:05
Ačiū Žilvinai! Žiupsnelį druskos gali įberti pačioje pradžioje kartu su cukrumi. Sėkmės ir kūrybingumo tau virtuvėje!!! 🙂
Zilvinas | 5-1-2014 14:05
Tai kur ta druska det? Esu pradedantysis, na jau suprantu kad i tesla, bet norisi skaityti receptus sutvarkytus pilnai.
Jokūbas | 4-10-2014 19:04
Mielai prašom, Dalija! Tikiuosi išbandysite ne vieną pyrago receptą.
Dalija | 4-5-2014 19:04
Gaminau,patiko.Iseina pigiai,bet skaniai.Aciu uz recepta.Gaminsiu pagal sita recepta dar ne karta.
Angelė | 4-5-2014 18:04
Receptas netikslus. Miltų 4 stiklinių mažai. manau reikėtų skelbti TIK IŠBANDYTUS receptus. Tie, kas rašo “dariau, patiko”, meluoja.
elena | 3-3-2014 22:03
dariau, patiko
Dalia | 7-28-2013 14:07
Dejau 5 stiklines miltu, buvo pats tas. Siaip su aliejumi pigiasnis variantas trupiniuocio, bet su sviestu jis trapesnis ir skonis sodresnis.
Jokūbas | 1-20-2013 17:01
@aš Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešlą būtų galima minkyti iki ji bus mažai paslanki, t. y., iki nelips prie pirštų ir laikys suteiktą formą.
aš | 1-17-2013 06:01
Gaila, kad prieš darydama nepaskaičiau komentarų…. tešla net po valandos šaldymo kameroje nesukietėjo 🙁
Aš | 12-21-2012 14:12
Deja, gaila, kad parašytos neteisingos proporcijos:(
Milda | 11-11-2012 11:11
Šiaip tikrai esu ne mėgėja kepti pyragus, bet šitą tikrai gaminau su malonumu 🙂 su tokiu pat malonumu ir mėgavausi juo 🙂
Jokūbas | 10-28-2012 13:10
Arba naudojam aliejų arba sviestą 🙂
Lina | 10-28-2012 10:10
Kam reikalingas aliejus? 🙂
Sandra | 10-27-2012 09:10
Miltų tikrai reikėjo daugiau nei parašyta, sunaudojau gal dvigubai daugiau. Šeip pyragas gavosi labai skanus 😉
Jokūbas | 10-24-2012 14:10
Lina, ačiū už pastebėtą klaidą! Miltų šiam pyragui reikės ne mažiau nei dvi stiklinės!
Lina | 10-24-2012 13:10
Miltu, kad tesla butu minkoma suejo, dar tiek kiek parasyta jei nedaugiau…
O man gavosi kietas, ne minkstytis, kazin kodel?
Puikus receptas, labai patiko. Kepiau su slyvu uogiene. Dejau 1 arbatini sauksteli kepimo milteliu.
Aš irgi laukiau kol tešla sukietėjo toj kameroj, bet gi pasirodo ir nereikia, kad būtų akmuo ta tešla, nes tarkuojasi ir šiek tiek sušalusi puikiai 🙂
Ačiū, receptas puikus! Nors pasiskaičius komentarų buvo kilę dvejonių.., kaip čia pavyks:) miltų šiek tiek daugiau dėjau, bet vos keliais šaukštais. O tie, kas sako, jog mažai tai gal ne pilną stiklinę beria.. Gaminau su šaldytais trintais juodaisiais serbentais. Jie be cukraus, tad šiek tiek į uogas bėriau cukraus r dar daugiau nei stiklinę į tešlą (kažkiek tarp jo buvo ir rudojo cukraus), miltus maišiau baltus su rupiais (80/20), daugiau lyg viskas ok. Tešlą palaikiau kameroj. Skanu!! Super ir ačiū 🙂 tiesa,dar bijojau, kad aliejaus poskonis jausis, bet nieko panašaus (naudojau saulėgrąžų)
@Gerda, gerai, kad dėjai serbentų, nes šiam pyragui reikia rūgštumo!
Puikus receptas ! Viska dejau kaip parasyta, gavosi tobulo skonio pyragas !! Dejau avieciu uogiene ir saldytus juodus serbentus. Nu pasaka, vakar kepiau, jau nieko neliko, siandien vel kepu 😀 butinai uzsirasau sita receptuka i savo knygele ! Aciu
@Jurgita, skaniai sutrupinai visą? 🙂
Ką tik iškepiau, jau valgau, valgydama rašau, na ir ką galiu pasakyti . Miltų užteko tešlai kiek ir parašytą, trapus , skanus ir greitas. Bus dar kepamas ir mylimas …
Super receptas
ka tu linute
man pavyko bet dar negaminau
pavyko skanus tik as dariau dvigubai tik aliejaus pyliau maziau o miltu kad neliptu prie ranku tiek
Jau nežinau kelintą kartą kepu šį pyragą ir viskas liuks su tais miltais.Labai skanus ir vaikai valgo.Tik uogienes kartais dedu kitas ,kad ir su obuoliene labai skanu taip pat.
kepa grozis dabar pas mane 🙂 gaila, kad uogu mazai turejau:( nezinau kodel visi raso kad miltu mazai? pats tas…:) aciu uz super lengva, greita , receptuka 🙂 nezinau kaip jus darot, bet sviestini popieriu as suglamzau pries dedant..o tesla palaikau ne saldytuve o kameroj , greiciau susala 😀
Šis pyragas yra mano mėgstamiausias XD, tik miltų reikia daugiau :(.
Ačiū Žilvinai! Žiupsnelį druskos gali įberti pačioje pradžioje kartu su cukrumi. Sėkmės ir kūrybingumo tau virtuvėje!!! 🙂
Tai kur ta druska det? Esu pradedantysis, na jau suprantu kad i tesla, bet norisi skaityti receptus sutvarkytus pilnai.
Mielai prašom, Dalija! Tikiuosi išbandysite ne vieną pyrago receptą.
Gaminau,patiko.Iseina pigiai,bet skaniai.Aciu uz recepta.Gaminsiu pagal sita recepta dar ne karta.
Receptas netikslus. Miltų 4 stiklinių mažai. manau reikėtų skelbti TIK IŠBANDYTUS receptus. Tie, kas rašo “dariau, patiko”, meluoja.
dariau, patiko
Dejau 5 stiklines miltu, buvo pats tas. Siaip su aliejumi pigiasnis variantas trupiniuocio, bet su sviestu jis trapesnis ir skonis sodresnis.
@aš Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešlą būtų galima minkyti iki ji bus mažai paslanki, t. y., iki nelips prie pirštų ir laikys suteiktą formą.
Gaila, kad prieš darydama nepaskaičiau komentarų…. tešla net po valandos šaldymo kameroje nesukietėjo 🙁
Deja, gaila, kad parašytos neteisingos proporcijos:(
Šiaip tikrai esu ne mėgėja kepti pyragus, bet šitą tikrai gaminau su malonumu 🙂 su tokiu pat malonumu ir mėgavausi juo 🙂
Arba naudojam aliejų arba sviestą 🙂
Kam reikalingas aliejus? 🙂
Miltų tikrai reikėjo daugiau nei parašyta, sunaudojau gal dvigubai daugiau. Šeip pyragas gavosi labai skanus 😉
Lina, ačiū už pastebėtą klaidą! Miltų šiam pyragui reikės ne mažiau nei dvi stiklinės!
Miltu, kad tesla butu minkoma suejo, dar tiek kiek parasyta jei nedaugiau…