Šaltas varškės pyragas

Šalto varškės pyrago receptas. Puikiai tiks, jeigu šalia turėsite konservuotų persikų!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.71 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
3.71 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Varškės pyragas
Pamenate šalto bananinio meduolių pyrago receptą? Štai labai panašus pyrago receptas - šįkart su varške.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kambario temperatūros sviestą išsukime su cukrumi, sudėkime varškę (liesą 9 proc.), grietinę  ir išplakime;
  • 2
    Pridėkime tarkuotos citrinos žievelės, aguonų (prieš tai nuplikykime jas karštu vandeniu, nukoškime) ir gerai išmaišykime. Varškės masė pertepimui baigta!
  • 3
    Pašildykime pieną, leiskite jam aušti;
  • 4
    Sausainius pamirkykime piene ir išdėkime kepimo formos pirmą sluoksnį. Antrą sluoksnį dėkime iš varškės masės ir taip toliau... iki viršutinis sluoksnis taip pat bus iš varškės masės ir nebeturėsime sausainių;
  • 5
    Įdėkime pyragą į šaldytuvą keletui valandų, kad pertepimai įgautų formą: varškės masė sustingtų, o sausainiai suminkštėtų.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Tavo vardas | 3-30-2013 09:03

vietoje cukraus naudojau kondensuotą pieną – dar geriau 🙂

Donata | 4-13-2012 09:04

Labai greitas ir labai skanus pyragėlis!!!

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą