Keksiukas SPEIGAS

Kas tas SPEIGAS? Kai šaldytuve turite skaniausių keksiukų, o prikaistyvyje - arbatos, speigas atrodo visiškas niekis. Pasigaminkite šiuos šaldytus keksiukus šiltam žiemos vakarui.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Keksiukas SPEIGAS
Žiemą, už lango apsigyvenus šalčiui ir speigui, sėdime namuose ir ieškome skanesnio kąsnelio prie arbatos ar kavos. Štai keksiukai, primenantys lauke esantį speigą ir tuo pačiu pamaloninsiantys Jūsų skrandį.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Cukrų, kiaušinius, aliejų, vanilinį cukrų ir moliūgo tyrę (trintą moliūgą) gerai išsukite dideliame dubenyje;
  • 2
    Pridėkite miltus, kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišykite;
  • 3
    Paruoštą tešlą dėkite į keksiukų formeles, pridėdami apie 2/3 formelės tūrio;
  • 4
    Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes (kol degtukas ištrauktas iš keksiuko nebus aplipęs tešla);
Susiję receptai
Atsiliepimai
Tuesday | 9-5-2012 05:09

Jei sąžiningai, tikrai neįsivaizduoju, kodėl nusėdo. Su šaldytomis avietėmis taip nebvuo. Gal tešla skystoka gavosi? Beje, man panašus klausimas iškilo gaminant creme brulee – vanilės sėklytės visos dugne atsidūrė…Smagu girdėti, kad blogas fanų turi. Kai aptingstu rašyti, reikia tai atsiminti :))

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą