Žiemą, už lango apsigyvenus šalčiui ir speigui, sėdime namuose ir ieškome skanesnio kąsnelio prie arbatos ar kavos. Štai keksiukai, primenantys lauke esantį speigą ir tuo pačiu pamaloninsiantys Jūsų skrandį.
Sudėtinės dalys
-
Cukrus, 1 stiklinė
-
Miltai, 1 stiklinė
-
Aliejus, 1/3 stiklinė
-
Kiaušinis, 2 vnt.
-
Vanilinis cukrus, 1/2 a. šaukštelis
-
Moliūgas, 3/4 stiklinė
-
Kepimo milteliai, 1 a. šaukštelis
-
Druska, pagal skonį
-
Kreminė varškė, 120 g
-
Cukraus pudra, 4 stiklinė
-
Sviestas, 2 v. šaukštai
-
Vanilinis cukrus, 1/2 a. šaukštelis
-
Pienas, 5 v. šaukštai
Gaminimas
- 1Cukrų, kiaušinius, aliejų, vanilinį cukrų ir moliūgo tyrę (trintą moliūgą) gerai išsukite dideliame dubenyje;
- 2
Pridėkite miltus, kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišykite;- 3
Paruoštą tešlą dėkite į keksiukų formeles, pridėdami apie 2/3 formelės tūrio;- 4
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes (kol degtukas ištrauktas iš keksiuko nebus aplipęs tešla);Susiję receptai - 2
symmetrel without prescription amantadine 100 mg pill avlosulfon 100mg cost
how to get protonix without a prescription buy prinivil generic cost phenazopyridine 200mg
Jei sąžiningai, tikrai neįsivaizduoju, kodėl nusėdo. Su šaldytomis avietėmis taip nebvuo. Gal tešla skystoka gavosi? Beje, man panašus klausimas iškilo gaminant creme brulee – vanilės sėklytės visos dugne atsidūrė…Smagu girdėti, kad blogas fanų turi. Kai aptingstu rašyti, reikia tai atsiminti :))