Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Niam niam sočios salotos
30
min.
Salotų su kiaušiniais ir šonine receptas - greitai paruošiamos, viliojančiai atrodančios ir gardžiai valgomos salotos.
Bulvinių blynų receptas
45
min.
Bulvinių blynų receptas. Bulvės, miltai ir prieskoniai. Greitai paruošiamas gardus lietuviškas patiekalas.
Traškios salotos su grybais
25
min.
Patiekalas, rekomenduojamas vakarienei - gardžios, traškios ir lengvai paruošiamos salotos su grybais.
Gilių kavos receptas
15
min.
Pačių surinktų gilių kava su pienu - aromatinga, švelnaus skonio ir naudinga gerai savijautai bei virškinimui.
Obuolių ir kriaušių pyragas su ledais
75
min.
Karštas obuolių ir kriaušių pyragas vaniliniais ledais ir šokolado pabarstu. Gaminame namuose!
Cukinijos apkepas
70
min.
Greitai paruošiamas cukinijos apkepas su grybais ir šonine puikiai tiks vakarienei. Receptas su nuotrauka.
Šokoladinis varškės pyragas
110
min.
Nuostabaus šokoladinio varškės pyrago receptas. Gaivumo suteiks apelsinas ir ne per saldus varškės kremas. Gaminame namuose.
Pyragėliai su kopūstais
60
min.
Kai po balandėlių gamybos lieka kopūsto... Tuomet juo įdarome pyragėlius. Naudingas patiekalas be mėsos. Gero apetito!
Kreminė burokėlių sriuba
60
min.
Gaminsime ypač lengvai paruošiamą trintą kreminę burokėlių sriubą su imbieru ir kokosų pienu. Gero apetito!
Pyragėliai su faršu
75
min.
Kam patinka faršo receptai ir pyragėliai - tam patiks šis receptas. Pyragėliams įdaryti naudosime maltą kalakutieną ir daržoves...