Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Traškios salotos su grybais
25 min.
Patiekalas, rekomenduojamas vakarienei - gardžios, traškios ir lengvai paruošiamos salotos su grybais.
Gilių kavos receptas
15 min.
Pačių surinktų gilių kava su pienu - aromatinga, švelnaus skonio ir naudinga gerai savijautai bei virškinimui.
Obuolių ir kriaušių pyragas su ledais
75 min.
Karštas obuolių ir kriaušių pyragas vaniliniais ledais ir šokolado pabarstu. Gaminame namuose!
Cukinijos apkepas
70 min.
Greitai paruošiamas cukinijos apkepas su grybais ir šonine puikiai tiks vakarienei. Receptas su nuotrauka.
Šokoladinis varškės pyragas
110 min.
Nuostabaus šokoladinio varškės pyrago receptas. Gaivumo suteiks apelsinas ir ne per saldus varškės kremas. Gaminame namuose.
Pyragėliai su kopūstais
60 min.
Kai po balandėlių gamybos lieka kopūsto... Tuomet juo įdarome pyragėlius. Naudingas patiekalas be mėsos. Gero apetito!
Kreminė burokėlių sriuba
60 min.
Gaminsime ypač lengvai paruošiamą trintą kreminę burokėlių sriubą su imbieru ir kokosų pienu. Gero apetito!
Pyragėliai su faršu
75 min.
Kam patinka faršo receptai ir pyragėliai - tam patiks šis receptas. Pyragėliams įdaryti naudosime maltą kalakutieną ir daržoves...
Bananinis ledų kokteilis
15 min.
Kaip suplakti bananinį kokteilį? Užtruksime vos 15 min. ir mėgausimės gaiviu desertu namuose.
Kiaulienos suktinukai su pomidorais ir spanguolemis
90 min.
Puikus nenuobodaus mėsos patiekalo pasirinkimas - gardūs suktinukai su džiovintais pomidorais ir spanguolėmis.