Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Pikantiškos raudonojo kopūsto salotos
15 min.
Pikantiškų ir originalių raudonojo kopūsto salotų receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Silke įdaryti pievagrybiai
35 min.
Silke ir daržovėmis įdarytos pievagrybių kepurėlės be abejonės pretenduoja tapti stalo puošmena ir gardžiu užkandžiu.
Kukurūzų dribsnių florentinai
25 min.
Šaunus vos 25 min. trukmės gardžių sausainėlių receptas. Valgysit ir pirrštus apsilaižysit!
Voveraitės grietinės padaže
30 min.
Kiekvieną rudenį ant mūsų stalo - mažiausiai kirmijantis lietuviškas grybas - voveraitės. Ruošiame tradiciniame grietinės padaže...
Aromatingos riekelės
10 min.
Pagardintos baltos duonos riekelės puikiai tiks prie salotų ar sriubų. Receptas smaguriams!
Bulviniai švilpikai
60 min.
Tradicinis bulvinių švilpikų, dar vadinamų rageliais, receptas. Gardus ir sotus patiekalas ant Jūsų kasdienio stalo!
Aviečių kokteilis
10 min.
Tikras užtaisas stiprinantiems imunitetą! Aviečių, obuolių ir imbiero kokteilis vos per 10 minučių...
Cukinijų makaronai su bazilikų padažu
25 min.
Cukinijų makaronus ir purų žalią padažą gaminame namuose. Sveikas ir maistingas patiekalas. Gero apetito!
Kriaušių sriubos receptas
10 min.
Gaivi, paprasta vasariška kriaušių sriuba vos per 10 minučių. Gaminame namuose!
Šaltibarščių receptas
30 min.
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...