Lietuviški patiekalai

Tradicinės lietuvių virtuvės patiekalai: didžkukuliai, virtinukai, sriubos, blynai, kepiniai ir gėrimai.

Kaliaropės salotos
15
min.
Kaliaropės salotų receptu dalinasi mitybos konsultantė Irena Žentalytė. Šviežių lietuviškų daržovių salotos. Gaminame namuose!
Lietiniai su bulvių padažu
60
min.
Lietuviškas aukštaitiškas lietinių su bulvių padažu receptas. Alakanų namuose nebus! Gaminame namuose.
Pikantiškos raudonojo kopūsto salotos
15
min.
Pikantiškų ir originalių raudonojo kopūsto salotų receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Silke įdaryti pievagrybiai
35
min.
Silke ir daržovėmis įdarytos pievagrybių kepurėlės be abejonės pretenduoja tapti stalo puošmena ir gardžiu užkandžiu.
Kukurūzų dribsnių florentinai
25
min.
Šaunus vos 25 min. trukmės gardžių sausainėlių receptas. Valgysit ir pirrštus apsilaižysit!
Voveraitės grietinės padaže
30
min.
Kiekvieną rudenį ant mūsų stalo - mažiausiai kirmijantis lietuviškas grybas - voveraitės. Ruošiame tradiciniame grietinės padaže...
Aromatingos riekelės
10
min.
Pagardintos baltos duonos riekelės puikiai tiks prie salotų ar sriubų. Receptas smaguriams!
Bulviniai švilpikai
60
min.
Tradicinis bulvinių švilpikų, dar vadinamų rageliais, receptas. Gardus ir sotus patiekalas ant Jūsų kasdienio stalo!
Aviečių kokteilis
10
min.
Tikras užtaisas stiprinantiems imunitetą! Aviečių, obuolių ir imbiero kokteilis vos per 10 minučių...
Cukinijų makaronai su bazilikų padažu
25
min.
Cukinijų makaronus ir purų žalią padažą gaminame namuose. Sveikas ir maistingas patiekalas. Gero apetito!