Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai: susiję receptai
Vištienos grynuoliai
60 min.
Traškūs vištienos grynuoliai su orkaitėje keptomis bulvėmis vos per valandą. Darbo nedaug - o rezultatą įvertins kiekvienas :)
Biscotti sausaineliai
60 min.
Gardžių itališkų sausainių receptas naudojantiems mini orkaites - neteks kepti sausainių visą dieną!
Aviečių ir kokosų pyrago receptas
60 min.
Lengvi ir tirpstantys burnoje aviečių ir kokosų pyrago gabalėliai. Naujas receptas Jo ir Jos sąraše!
Keksiukai su cinamonu
60 min.
Tiesiog gardžių keksiukų su cinamonu receptas! Gaminame namuose kartu su vaikais. Niam!
Keptų varskėčių receptas
25 min.
Gardūs varškėčiai vaikučiams pabiručiams! Namuose gali pagaminti ir jaunesni broliai ir seserys, nes receptas paprastas kaip 2 x 2!
Portugaliska Velyku duona
45 min.
Gaminame Folar da Pascoa - tradicinę portugalų duoną Velykų stalui!
Keksas su kakava
50 min.
Margo drėgno kekso receptas su nuotrauka! Pasigaminkite namuose patys.
Velykines bandelės
60 min.
Ruošiamės šv. Velykų šventei - kepame mielines bandeles su cinamonu. Bandelės forma pagal kiekvieno fantaziją...
Smėlinis varškes pyragas
60 min.
Pasirūpiname vaniliniais ledais ir ruošiame kakavinį varškės pyragą šauniai popietei su kava ir arbatėle.
Biulvių sriubos receptas
45 min.
Nesudėtingos tirštsriubės receptas iš raudonųjų bulvių, pieno, svogūnų, Čedaro sūrio..