Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai : susiję receptai
Bulvių varškės virtinukai
30
min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Sotūs šeimos pietūs per 30 min. iš bulvių ir varškės.
Zuikio receptas
120
min.
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...
Zuikis - ypač populiarus ant šv. Velykų stalo kaip šaltas mėsos užkandis.
Morenginis citrinų pyragas
80
min.
4.14 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Ne pats populiariausias pyragas Lietuvoje, užtat populiarus vakaruose. Ypač vertinamas vasaros laiku - kai norisi gaivaus ir lengvo deserto..
Velykinis pyragas
80
min.
4.86 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Prieš pat šv. Velykas kepame mielinį pyragą su duobutėmis dažytiems kiaušiniams.
Mėsos pyragas KROKODILAS
180
min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Šiandieną kepame mėsos pyragą išradingai! Tradicinis receptas ir originalus pateikimas. Skanaus!
Apelsinu pyragas
60
min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 21
Loading...
Gardaus apelsinų pyrago receptas įkandamas kiekvienam. Išvaizdus skanėstas tiks pavaišinti draugus ir netgi bosą!
Sausainiai su riešutų sviestu
50
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Traškūs sausainiai su riešutų sviestu. Išbandykite šį receptą ir sužinosite, kad bulvių traškučiai gali būti ir sausainių sudėtinė dalis...
Varškės ir obuolių pyragas
60
min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Trupininis, obuolių ir varškės pyragas viename! Puikus receptas.
Baltasis Bechamel padažas
20
min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.
Žagarėliai
60
min.
3.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.