Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai: susiję receptai
Varškėčių receptas
25 min.
Tradicinių virtų varškėčių receptas. Puikus pasirinkimas pusryčiams!
Avižinių dribsnių batonėliai
45 min.
Visi maži ir dideli nešasi priešpiečiams granolos dribsnių batonėlius!!! Va!
Picos tešla
90 min.
Kaip pasigaminti gardų picos padą tiesiog namuose? Pilnas picos tešlos receptas.
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Karamelės ir riešutų pyrago receptas
60 min.
Saldus ir gardus karamelės ir riešutų pyragas! Ne tik skanauti namuose, bet ir nusinešti į svečius (estetiškai atrodo).
Kibinų receptas
100 min.
Kibinų su ėriena receptas. Trakus garsinantis patiekalas, kurį galime nesudėtingai pasigaminti ir namuose.
Vaflių receptas
60 min.
Traškūs vafliai su šokoladinėmis viršūnėlėmis. Tokius kepdavo močiutės, mamos, o dabar ir mes.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Minkštų ir gardžių šokoladinių sausainių receptas su nuotraukomis.
Lydekos filė gabalėliai
25 min.
Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.
Blyneliai su bananais
50 min.
Saldžių blynelių su bananais receptas. Vaikams patiks, o vyrams gali kilti įtarimas, jog tai tik desertas, o ne pietūs...