Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai: susiję receptai
Obuolių ir kriaušių pyragas su ledais
75 min.
Karštas obuolių ir kriaušių pyragas vaniliniais ledais ir šokolado pabarstu. Gaminame namuose!
Makaronų apkepas
60 min.
Makaronų apkepo arba užkepėlės receptas. Makaronus pagardinsime brokoliu bei sūrio padažu. Tegul bus gardūs pietūs!
Cukinijos apkepas
70 min.
Greitai paruošiamas cukinijos apkepas su grybais ir šonine puikiai tiks vakarienei. Receptas su nuotrauka.
Šokoladinis varškės pyragas
110 min.
Nuostabaus šokoladinio varškės pyrago receptas. Gaivumo suteiks apelsinas ir ne per saldus varškės kremas. Gaminame namuose.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Šie sausainiai yra vieni mėgstamiausių kepinių mano šeimoje. Išbandyki šį receptą ir tu!
Kalėdiniai sausainiai
50 min.
Netradicinių sausainėlių receptas - patiks kiekvienam! Gaminame šventinėje virtuvėje.
Paelja receptas
45 min.
Paelja receptas - gaminame namuose! Užtruksime apie 45 min., verta, mat jūros gėrybės puikiai praturtns mūsų kasdienę mitybą...
Morkų pyragas
60 min.
Morkų pyrago receptas - gaminame namuose! Paruošti neužtruksime, o desertu nustebinsime!
Traškaus obuolių pyrago receptas
60 min.
Obuolių pyragas, puikiai tiksiantis valgyti dar šiltą su mėgstamais ledais. Tikiu, tokį, teko kiekvinam ragauti vienoje iš senamiesčio kavinukių. Kepam?
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!