Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai: susiję receptai
Varškės apkepas
60 min.
Tradicinis mamos varškės apkepo receptas tik su slyvomis. Labai skanus, ypač su grietine ir slyvų uogiene.
Mėsos kukulaičiai daniškai
45 min.
Mėos kukulaičių receptas skirtas ne 8 porcijoms - vadinasi patiekalo pakaks pasisotinti visai didelei šeimai.
Blyneliai su daržovėmis
60 min.
Patys skaniausi blyneliai su daržovių įdaru. Nepatingėki smulkiai supjaustyti įdaro produktus, laikytis recepto sudedamųjų dalių kiekio ir eigos. Bon apetit!
Saldžiausias šokoladinis pyragas
55 min.
Tikrai pats saldžiausias ir skaniausias šokoladinis pyragas, kurį esate valgę. Dėmesio: pjaustyti mažais gabalėliais, nes šokoladas iš tiesų saldus - jo pakaks 10-12 žmonių.
Tradicinis baltasis padažas
20 min.
Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.
Varškės blyneliai su kondensuotu pienu
40 min.
Manų, miltų ir varškės blyneliai su sutirštinto pieno įdaru - gardus kąsnelis.
Obuolių blyneliai su sutirštinto pieno padažu
50 min.
Saldūs saldūs saldūs obuolių blyneliai su saldžiu sutirštinto pieno padažu. Subalansuota ir vaikams, ir draugams!
Bananiniai pasukų blyneliai
45 min.
Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.
Pyragas su citrinų žievele
60 min.
Labai paprastas ir skanus pyragas, ypač tinkantis Kalėdiniam stalui! Tereikia sumaniai išnaudoti citrinos žievelę ir citrinos sultis.