Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai: susiję receptai
Moliūgų pyragas
90 min.
Gardus amerikietiško moliūgų pyrago receptas. Desertinis pyragas tirpsta burnoje. Skanaus!
Sūrio padažas traškučiams
15 min.
Gardus, kaloringas švelnaus skonio padažas kukurūzų traškučiams - nachos! Gaminame namuose ir mėgaujamės kol šiltas.
Bulviniai švilpikai
60 min.
Tradicinis bulvinių švilpikų, dar vadinamų rageliais, receptas. Gardus ir sotus patiekalas ant Jūsų kasdienio stalo!
Šokoladinis pyragas su kokosu
80 min.
Subrendo dar vienas pyragas - favoritas. Saldus, minkštas ir vientisos konsistencijos, tiesiog tobulas pyragas. Daliname receptu!
Granola batonėlių receptas
35 min.
Greitas, nebrangus, sveikas ir labai gardus patiekalas tie batonėliai. O ir improvizacijai vietos apstu. Švenčių belaukiant...
Bandelės su dešrele
40 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!
Kruasanų receptas
240 min.
Šiandieną gaminame traškius sluoksniuotos tešlos sviestinius pyragėlius - kruasanus. Tešlą gaminsime patys, todėl nedelsdami pradėkime!
Bulviniai blynai su mėsa
50 min.
Vienas iš tradicinės lietuviškos virtuvės patiekalų - bulviniai blynai su mėsa. Receptui prireiks vos 5 pagrindinių ingredientų. Skaniai ir sočiai pavalgysime.
Čeburėkai su grybais
60 min.
Čeburėkų su grybais receptas. Gardūs tiek šilti, tiek pravėsę. Gaminame namuose. Dar jeigu turėtume šviežių miško grybų, tuomet iš viso pasaka...
Bulvinių blynų receptas
45 min.
Bulvinių blynų receptas. Bulvės, miltai ir prieskoniai. Greitai paruošiamas gardus lietuviškas patiekalas.