Lengvos salotos su abrikosais ir krabų lazdelėmis

Salotos su abrikosais ir krabų lazdelėmis

Ingredientai:

Gaminimas:

WOW! Rodos, tik ką buvo pilnas šių salotų dubuo, o jau tuštut tuštutėlis. Išbandytos 6 skirtingų ragautojų ir ne po vieną kartą. Išbandykite ir Jūs ir pasidalinkite savo įspūdžiais.

  1. Nuplauname ir nusausiname Romėnų salotas (7-8 lapus), jas kartu su ilgavaisiu agurku ir pomidorais supjaustome ganėtinai stambiai, sudedame į dubenį. Pagardiname keletu smulkintų šviežio baziliko lapelių, druska ir pipirais. Įmaišome smulkintas krabų lazdeles, ant viršaus dedame ketvirčiais pjaustytus konservuotus abrikosus.
  2. Padažinėje suplakame majonezą su šaukštu garstyčių – tai bus mūsų salotų užpilas.
  3. Patiekiame salotas ir užpilą atskirai. Valgome su skrudinta duona arba itališka duona.

Gero apetito!

P.S. turėtų pakakti keturiems suaugusiems pavalgyti. Galima keisti ingredientus savo nuožiūra: vietoje paprastų pomidorų naudoti slyvinius, vietoje konservuotų pomidorų – persikus, vietoje krabų lazdelių – krabų mėsą.. ir t.t.