Vaisių asorti salotos

Vaisių asorti salotos

Ingredientai:

Gaminimas:

Pavasarį žmonės ėmė šurmuliuoti ir vis daugiau kalbėti apie fizinio aktyvumo ir sveikos mitybos svarbą. Žiūrėk, pirmosios ponios moko vaikus, kaip reikia užsiauginti savo daržovių ir vaisių, o per televiziją gąsdina, kad Lietuva užima 5-ąją vietą Europoje pagal gyventojų nutukimą. Galbūt šiandienos receptas ir nepretenduoja į mažiausiai kaloringų patiekalų TOP10, tačiau vaisių salotos itin lengvai virškinamos, nes jose gausu skaidulų.

  1. Pirmiausia vaisius nuplauname po tekančio vandens srove, nulupame odelę nuo kriaušės ir obuolio, išimame sėklalizdžius. Visus vaisius supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į lekštes.
  2. Apibarstome migdolo drožlėmis (galima pakeisti gliaudytomis saulėgrąžų sėklomis) ir, kam patinka, dedame šaukštą jogurto (be priedų). Skanaus!