Obuolių sultys

Obuolių sultys – saldžios arba rūgščios, priklausomai nuo obuolių rūšies, obels vaisiaus sultys. Tinka padažų, kokteilių, konservuotų sulčių mišinių gamybai.

Obuolių sultys skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą, todėl jas patartina gerti antroje dienos pusėje.

Obuolių sultys: susiję receptai
Obuolių likerio kokteilis HAPPY
5 min.
Smarkus kokteilis, kuriam prireiks degtinės, likerio, obuolių ir citrinos sulčių.
Apple Autumn viskio kokteilis
10 min.
Jeigu obuolių derlius jau nuimtas, viskį galima sumaniai pateikti kokteilio forma: viskis, obuolių sultys, cinamonas ir ledo kubeliai.
Obuolių daiquiri
3 min.
Obuolių sulčių ir romo kokteilis, siekiantiems vasariško skonio. Paruošite per 3 minutes!