Alus

Alus – nestiprus alkoholinis gėrimas, gaminamas mielėmis fermentuojant grūdų salyklą bei pagardinant jį apyniais, medumi ar kitais prieskoniais. Maiste alus naudojamas marinatams, troškiniams, kaip aromatą suteikianti tešlos sudedamoji dalis (vietoje vandens).

Alus : susiję receptai
Triušienos troškinio receptas
90
min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Gardaus triušienos troškinio receptas - itin lengva gaminti namuose!
Troškintos midijos
50
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Greitai paruošiamas šviežių jūros gėrybių - midijų - patiekalas ir gardus, ir maistingas! Galbūt ne kasdieniams pietums, tačiau savaitgalio pietų meniu tikrai paįvairins...