Datulės

Datulės – datulinio finiko vaisiai (apie 5 cm ilgio ir 2 cm pločio), kuriuos tiek džiovintus, tiek žalius ypač vertina sveiko gyvenimo būdo pasekėjai – juose gausu vitaminų ir skaidulų. Datulėse gausu natūralaus cukraus, todėl jos naudojamas kaip natūralus energijos šaltinis.

Datulės: susiję receptai
Šokoladinis lazdyno riešutų kokteilis
10 min.
Riešutinio kokteilio receptas pagal sveikos mitybos konsultantę Ireną Žentalytę. Gaminame ir mėgaujamės namuose!
Kriaušių sriubos receptas
10 min.
Gaivi, paprasta vasariška kriaušių sriuba vos per 10 minučių. Gaminame namuose!
Agrastų ir datulių kokteilis
10 min.
Sotus agrastų ir datulių kokteilis - žaliavalgiams ir prijaučiantiems sveikam maistui!