Migdolų miltai

Migdolų miltai – migdolo riešutų miltai, pasižymintys vertigomis maistinėmis medžiagomis. Kulinarijoje migdolų miltai naudojami kaip įprastų kvietinių miltų pakaitalas. Jie puikiai tiks traškiems kepiniams, blynams ar desertams.

Migdolų miltai : susiję receptai
Gardus šokoladinis pyragas
40
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Kaip pagaminti šokoladinį pyragą be cukraus? O be mums įprastų kvietinių miltų? Lengvai. Gaminame šokoladinį pyragą kartu.
Sveikuoliški rutuliukai - desertas
30
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Super maistingi ir skanūs desertiniai rutuliukai - Jūsų stalui! Ieškantiems kuo pakeisti pirktinius saldumynus...