Persikas

Persikas – paprastojo persiko medžio kaulavaisis (žalsvas, gelsvas, rausvas). Persikai valgomi žali, konservuojami arba džiovinami.

Persikas : susiję receptai
Kepti persikai - desertas
30
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Puikus desertas prie ledų - orkaitėje kepti natūralaus savito saldumo persikai.
Bananu persiku kokteilis
15
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Geros nuotaikos šaltinis. Kokteilį galima drąsiai vartoti per pusryčius, per pietus ir vakare!
Pyragas su bananais ir persikais
50
min.
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Pagerintas mamos pyrago receptas - paruošite greitai ir skanausite su arbata. Nereikės kažko tirpdyti, nereikės minkyti, nereikės puošti... Užtat visi klaus recepto!