Orkaitėje kepti persikai

Puikus desertas prie ledų - orkaitėje kepti natūralaus savito saldumo persikai.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Kepti vaisiai atskleidžia natūralų savitą saldumą ir pasiteisina kaip puikus desertas. Orkaitėje kepti persikai – darni pora su ledais (ypač vaniliniais) ar graikišku jogurtu. Kaip juos paruošti?

  1. Nuplauname persikus, perpjauname pusiau ir pašaliname kauliuką.
  2. Į kepimo formą (naudojome 25×25 cm) supilame vandenį, įdedame keletą šaukštų kambario temperatūros sviesto, suberiame cukrų, pagardiname vanile ir žiupsneliu cinamono – viską išmaišome ir dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Palaikome kol ištirps sviestas, išimame ir dar kartą išmaišome.
  3. Sudedame persikų puseles (nuopjova žemyn) ir kepame orkaitėje 25 min. Išimame, paserviruojame lėkštutėje su ledais po 2 puseles, užpilame sulčių (iš kepimo formos).

Skanaus!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą