Orkaitėje kepti persikai

Puikus desertas prie ledų - orkaitėje kepti natūralaus savito saldumo persikai.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kepti persikai - desertas
Kepti vaisiai atskleidžia natūralų savitą saldumą ir pasiteisina kaip puikus desertas. Orkaitėje kepti persikai - darni pora su ledais (ypač vaniliniais) ar graikišku jogurtu. Kaip juos paruošti?

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Nuplauname persikus, perpjauname pusiau ir pašaliname kauliuką.
  • 2
    Į kepimo formą (naudojome 25x25 cm) supilame vandenį, įdedame keletą šaukštų kambario temperatūros sviesto, suberiame cukrų, pagardiname vanile ir žiupsneliu cinamono - viską išmaišome ir dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Palaikome kol ištirps sviestas, išimame ir dar kartą išmaišome.
  • 3
    Sudedame persikų puseles (nuopjova žemyn) ir kepame orkaitėje 25 min. Išimame, paserviruojame lėkštutėje su ledais po 2 puseles, užpilame sulčių (iš kepimo formos).
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą