Čili pipiras

Čili – maži, bet labai aštrūs pipirai ir raudonųjų pipirų giminės. Renkantis aštrų pipirą pravartu žinoti: kuo mažesnis pipiras, tuo jis bus aštresnis!

Čili pipiras: susiję receptai
Aštri vištiena
60 min.
Aštriai paruošta vištienos krūtinėlė su daržovėmis. Aštrumas priklausys nuo čili pipiro ir paprikos kiekio - skanaus!
Aštri vištiena su ryžiais
60 min.
Tikrai ne kinietiškai paruošta aštri vištiena saldžiarūgščiame padaže. Tačiau lietuviškai aštri vištiena su ryžiais ir daržovėmis.
Čili troškinys
40 min.
Tiesiog čili troškinys, kuris patiks visiems šeimos vyrams (ir kareiviams).
Saldžiųjų bulvių čili sriuba
45 min.
Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės...