Raudonasis svogūnas

Raudonasis svogūnas – svogūno rūšis, pasižyminti mažiau aštriu / aitriu skoniu ir turinti šiek tiek saldumo. Raudonieji svogūnai neretai vartojami žali arba trumpai termiškai apdoroti (apvirti, apkepti). Verdant svogūno raudonumas išnyksta.

Raudonasis svogūnas: susiję receptai
Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša
25 min.
Gardžių vieno kąsnio sumuštinukų receptas: balta duona, rūkyta lašiša, pikantiškas tepamas sūris, krapai, kaparėliai...
Jūros gėrybių pica
45 min.
Pasirenkame mėgstamiausią jūros gėrybių asorti ir mėgaujamės picos patiekalu namuose!
Pica su daržovėmis
60 min.
Pica su cukinija, baklažanu, artišoku, svogūnu ir sūriu. Receptas pietums!
Salotos su kalmarais
15 min.
Šias gaivias ir greitai paruošiams salotas valgysime pusryčiams su garstyčių užpilu.
Salotos su Fetos sūriu
20 min.
Druskos šioms salotoms papildomai nereiks - Feta sūris brandintas sūrimyje, todėl suteiks pakankamai sūrumo. Gardžios graikiškos salotos!
Tuno salotos su pupelėmis
20 min.
Gaminame tuno salotas! Puikus receptas vakarienei tiems, kas mėgsta sočias salotas.
Tuno salotos
15 min.
Tradicinės itališkos tuno salotos. Puikiai tinka su balta duonele ir stalo vynu - vakarienė dviems.
Graikiškos salotos
30 min.
Magiškas graikiškų salotų receptas: originalios tradicinio ruošimo graikiškos salotos su užpilu. Pasigaminti užtruksite vos pusvalandį.