Trupininio pyrago receptas

Močiutės trupininis pyragas su rūgščia uogiene. Smagu prisiminti tradicinius ir kartų išbandytus pyrago recetus.
3.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais;
  2. Miltus sudėkite į dubenį su smulkintais sviesto gabalėliais ir rankomis trinkite dubenyje esančią masę, kol ši pavirs strupiniais;
  3. Suberkite cukrų ir įkulkite kiaušinius;
  4. Minkykite iki vientisos masės;
  5. Apie 3/4 visos tešlos paskirstykite skardoje (išklotoje kepimo popietiumi), tuomet paskleiskite rūgščią uogienę (juodųjų serbentų, raudonųjų serbentų, slyvų, agrastų);
  6. Ant viršaus mažais gabalėliais sudėkite likusią tešlą (tiesiog trupinkite nuo pirštų trinamaisiais judesiais);
  7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą, kol pyrago viršus gelsvai apskrus.
Susiję receptai
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ekonofizik/domains/jokuboreceptai.lt/public_html/receptukas/wp-content/themes/receptukas/functions.php on line 213
Atsiliepimai
Daiva | 11-3-2015 14:11

Jau kepu antrą kartą,labai skanus pyragas.Super.

Vika | 1-10-2012 20:01

Man su sviestu nesigauna. Su margarinu is tikruju geriau gaunasi. Bet pyragas skanus.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą