Aitriosios paprikos

Aitriosios paprikos – prieskonis, neatsiejamas nuo meksikietiškos virtuvės. Patiekalams suteikia kvapnumo, aštrumo ir spalvos.

Aitriosios paprikos : susiję receptai
Didžiųjų pupų troškinys
150
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Jautienos marinatas
15
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Jeigu rytdienos šventei ruošiate jautieną, tuomet šio marinato receptas Jums padės pagaminti šedevrą!
Vinaigrette padažas
10
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Labai naudingas prancūziško užpilo receptas - jeigu ruošiate salotas arba paukštienos patiekalą, nebesuksite galvos, kokį užpilą šalia patiekti.
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!
45
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.