Aitriosios paprikos

Aitriosios paprikos – prieskonis, neatsiejamas nuo meksikietiškos virtuvės. Patiekalams suteikia kvapnumo, aštrumo ir spalvos.

Aitriosios paprikos: susiję receptai
Didžiųjų pupų troškinys
150 min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Jautienos marinatas
15 min.
Jeigu rytdienos šventei ruošiate jautieną, tuomet šio marinato receptas Jums padės pagaminti šedevrą!
Vinaigrette padažas
10 min.
Labai naudingas prancūziško užpilo receptas - jeigu ruošiate salotas arba paukštienos patiekalą, nebesuksite galvos, kokį užpilą šalia patiekti.
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45 min.
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!
Raudonas padažas picai
45 min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.