Porai

Porai – svogūninis augalas, kurio baltoji ir žalioji dalis naudojama patiekalams ruošti: salotoms, padažams, troškiniams, picoms, įdarams. Porai suteikia patiekalui pikantiško skonio.

Porai : susiję receptai
Naminiai makaronai su tunu
25
min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Šviežių makaronų ir tuno vakarienė dviems! Tikimės, kad patiekalas Jums patiks!
Aromatingos riekelės
10
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Pagardintos baltos duonos riekelės puikiai tiks prie salotų ar sriubų. Receptas smaguriams!
Žirnelių salotos
60
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Sočios ir gardžios žirnelių salotos su sūriu, kumpiu, kiaušiniais.. Gaminame namuose vos per 60 min.!
Salotos su krevetėmis ir mandarinais
20
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Gaivių ir egzotiškų salotų receptas! Krevetės, mandarinai, graikiški riešutai ir lietuviškos daržovės...
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60
min.
4.86 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Čenakai moliniuose troškintuvuose
80
min.
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Šildantis ir aromatingas daržovių ir mėsos šiupinys puikiai tiks vakarienei, kai už lango šalta. Gaminame čenakus!
Lavašas su lašiša
20
min.
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!