Lavašas su lašiša
Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Gaminimas
- 1
Lavašą ištiesiame ant stalo, ištepame majonezu.
- 2
Užbarstome tarkuoto agurko (naudotas 1 vnt. agurotis, jeigu agurkas - tai 2 vnt.), fermentinio sūrio ir smulkintų porų;
- 3
Rūkytą lašišą taip pat paskirstome taip, kad visur kliūtų;
- 4
Negausiai pabarstome pipirais, kalendros prieskoniu, maltais pipirais;
- 5
Susukame lavašą ir dedame į šaldytuvą keletui valandų;
- 6
Išėmus lavašą, jį pjaustome 2 cm griežinėliais ir tiekiame į stalą.
Susiję receptai