Lavašas su lašiša

Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Lavašas su lašiša

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Lavašą ištiesiame ant stalo, ištepame majonezu.
  • 2
    Užbarstome tarkuoto agurko (naudotas 1 vnt. agurotis, jeigu agurkas - tai 2 vnt.), fermentinio sūrio ir smulkintų porų;
  • 3
    Rūkytą lašišą taip pat paskirstome taip, kad visur kliūtų;
  • 4
    Negausiai pabarstome pipirais, kalendros prieskoniu, maltais pipirais;
  • 5
    Susukame lavašą ir dedame į šaldytuvą keletui valandų;
  • 6
    Išėmus lavašą, jį pjaustome 2 cm griežinėliais ir tiekiame į stalą.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą