Lavašas su lašiša

Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Lavašą ištiesiame ant stalo, ištepame majonezu.
  2. Užbarstome tarkuoto agurko (naudotas 1 vnt. agurotis, jeigu agurkas – tai 2 vnt.), fermentinio sūrio ir smulkintų porų;
  3. Rūkytą lašišą taip pat paskirstome taip, kad visur kliūtų;
  4. Negausiai pabarstome pipirais, kalendros prieskoniu, maltais pipirais;
  5. Susukame lavašą ir dedame į šaldytuvą keletui valandų;
  6. Išėmus lavašą, jį pjaustome 2 cm griežinėliais ir tiekiame į stalą.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą