Saldus ir aštrus riešutų užkandis

Kas labiau tiks ilgiems ir draugiškiems pasisėdėjimams namuose jei ne saldūs riešutai? O gal kam nors patinka aštrūs Receptas - saldaus ir aštraus kombinacija.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Riešutų užkandis

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių;
  • 2
    Paskirstykite riešutus (žemės, graikiniai riešutai, pistacijos, pekano riešutai - tiks bet kurie, kuriuos pasirinksite) skardoje ir pašaukite į orkaitę 10 minučių. Išimkite riešutus ir leiskite jiems atvėsti;
  • 3
    Dideliame dubenyje sumaišykite riešutus su klevų sirupu, sviestu, druska ir čili pipirais;
  • 4
    Kitame dubenyje labai gerai išplakite kiaušinio baltymą, sudėkite ant riešutų masės ir gerai išmaišykite;
  • 5
    Kepimo skardą išklokite sviestiniu popieriumi ir paskirstykite vienu sluoksniu riešutų masę. Kepkite iki 120 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tuomet mentele pajudinkite riešutus, kad atšoktų nuo popieriaus ir atvėsinę suberkite į dubenį.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Tadas | 2-23-2012 13:02

Viską dariau pagal receptą – puikiai pavyko. Antrą skardą dariau su medumi vietoje klevų sirupo – skonis kitas, aštresnis (tiek saldumas, tiek sūrumas labiau atsiskleidė). Bus puikus užkandis stebint šio vakaro krepšinio dramą Žalgiris – Maccabi!

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą