Porai

Porai – svogūninis augalas, kurio baltoji ir žalioji dalis naudojama patiekalams ruošti: salotoms, padažams, troškiniams, picoms, įdarams. Porai suteikia patiekalui pikantiško skonio.

Porai: susiję receptai
Naminiai makaronai su tunu
25 min.
Šviežių makaronų ir tuno vakarienė dviems! Tikimės, kad patiekalas Jums patiks!
Aromatingos riekelės
10 min.
Pagardintos baltos duonos riekelės puikiai tiks prie salotų ar sriubų. Receptas smaguriams!
Žirnelių salotos
60 min.
Sočios ir gardžios žirnelių salotos su sūriu, kumpiu, kiaušiniais.. Gaminame namuose vos per 60 min.!
Salotos su krevetėmis ir mandarinais
20 min.
Gaivių ir egzotiškų salotų receptas! Krevetės, mandarinai, graikiški riešutai ir lietuviškos daržovės...
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60 min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Čenakai moliniuose troškintuvuose
80 min.
Šildantis ir aromatingas daržovių ir mėsos šiupinys puikiai tiks vakarienei, kai už lango šalta. Gaminame čenakus!
Lavašas su lašiša
20 min.
Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!