Greito vištienos užkandžio receptas

Grįžote paryčiais iš vakarėlio? Greitas vištienos užkandis kaip tik Jums. Turėkite po ranka česnako ir vištienos sultinio - užtruksite vos 30 min.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.13 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
4.13 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Vištienos užkandis

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Apvoliokite stambiai pjaustytą vištienos krūtinėlę druskoje. Į įkaitintą troškintuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir jam įkaitus sudėkite vištieną (oda atsuktą į dugną). Kepkite kol apskrus vištienos odelė - apie 5 min.
  • 2
    Apverskite vištieną ir sudėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius, česnako skilteles. Šiek tiek prisukite karštį ir vėl kepkite apie 5 min. Išimkite vištieną ir dar apie 1 min kepkite obuolius ir česnakus.
  • 3
    Sumaišykite vištienos sultinį su klevų sirupu ir obuolių actu, pridėkite žiupsnelį druskos. Supilkite visa tai į troškintuvę su obuoliais ir česnakais, pakaitinkite užvirus apie 2 min. Sudėkite vištienos gabalėlius atgal į troškintuvę ir patroškinkite apie 4-5 min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 3-15-2016 20:03

@Vilma – Ačiū, tikiuosi išbandysi!

Vilma | 3-13-2016 20:03

Patiko receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą