Įdaryti kiaušiniai

Ruošiantis Velykų šventei, įdarykime keletą kiaušinių. Citrinos sultys panaikins kiaušinio kvapą, o peletrūnas suteiks naują aromatą. Tik nepamirškite kiaušinių išvirti kietai!
4.56 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Kaip kietai išvirti kiaušinius, kad jų trynys išliktų geltonas (kraštai nepatamsėtų)?

Sudėkite kiaušinius į puodą su šaltu vandeniu taip, kad jie būtų apsemti. Užvirkite vandenį ir sumažinę kaitrą iki minimalios padalos virkite kiaušinius 10 min. Nuimkite puodą nuo kaitros, išpilkite karštą vandenį ir pilkite į puodą šaltą vandenį, kol kiaušiniai atvės. Sudėkite kiaušinius į šaldytuvą pusvalandžiui iki juos naudosite patiekalui.

Įdarykime kiaušinius!

  1. Dailiai nulupkite kiaušinių lukštą, supjaustykite kiaušinius išilginėmis puselėmis. Išimkite trynius ir šakute sutrinkite atskirame dubenyje;
  2. Sudėkite likusius ingredientus (majonezą, garstyčias, peletrūną, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę) ir sutrinkite šakute kartu su tryniais. Gautą trynių masę sudėkite į kiaušinių puseles. Pabarstykite smulkintu peletrūnu ir petražolėmis.
Susiję receptai
Atsiliepimai
nijole | 6-16-2014 06:06

jokiu budu nereikia kiausiniu virt 10 min ir dar idejus i salta vandeni,geriausia det i verdanti ir virt 5 min,nes kuo ilgiau kiausinius virsite,tuo sunkiau jie bus virskinami.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą