Majonezas

Majonezas – tirštas šaltas padažas, gaminamas iš vandens, (augalinio) aliejaus ir kiaušinių ar jo produktų.

Majonezas: susiję receptai
Kepta višta
300 min.
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
Krabų salotos
30 min.
Tradicinės krabų salotos - baltos salotos su krabų lazdelėmis ir kukurūzais. Kai kurie papildomai deda konservuotų žirnelių bei žalią agurką keičia marinuotu agurkėliu - priklauso nuo Jū...
Vištienos salotos
15 min.
Ypatingai skanios vištienos salotos su saliero stiebeliais, obuoliais, graikiniais riešutais. Mmmmm...tam nepatinka salotos, kas tingi pasigaminti. Užtruksite tik 15 min.!
Traškios kalakutienos salotos
15 min.
Traškios kalakutienos ir Iceberg kopūsto salotos, kurioms pagaminti užtruksite ne daugiau kaip 15 min. Gaivios, tačiau sočios salotos ypač tiks pavaišinti draugus.
Nesausi sumuštiniai orkaitėje
15 min.
Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
Sūrio ir saulėje džiovintų pomidorų užkandėlė
35 min.
Labai skani užkandėlė! Kietasis fermentinis sūris, saulėje džiovinti pomidorai, kiaušiniai... puikiai tiks prie skrudintos duonos arba itališkos Ciabatt'os
Pikantiskas padazas
20 min.
Draugiškas Jūsų skrandžiui padažas keptai duonai. Patiks visiems draugams, o paruošti iš tiesų lengva.