Majonezas

Majonezas – tirštas šaltas padažas, gaminamas iš vandens, (augalinio) aliejaus ir kiaušinių ar jo produktų.

Majonezas: susiję receptai
Krevečių ir kiaušinių salotos
15 min.
Įvairių spalvų aromatai (saliero, svogūno, sūrio) krevečių salotose - vos per 15 min. Gaminame ir ragaujame kartu!
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70 min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..
Morkų salotos
10 min.
Tradicinių morkų salotų receptas. Prireiks morkų, skiltelės česnako ir majonezo - garnyras paruoštas!
Salotos su krevetėmis ir mandarinais
20 min.
Gaivių ir egzotiškų salotų receptas! Krevetės, mandarinai, graikiški riešutai ir lietuviškos daržovės...
Įdaryti kiaušiniai su lašiša
40 min.
Mįslė: kas tradiciškai tinka Velykoms? Ogi įdaryti kiaušiniai! Receptas su nuotrauka.
Kiaulienos guliašas
120 min.
Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
Šernienos troškinys
240 min.
Jeigu trobelės neaplenkė medžiotojai... Šernienos troškinys pasotins, kai lauke siaučia šaltas šiaurys. Pasiruoškite ilgai marinuoti ir troškinti laukinę mėsytę!
Salotos su tunu
20 min.
Šiandieną mums reikės: konservuoto tuno, pomidorų, agurko, salotų, kiaušinio, krapų ir prieskonių. Gaminsime salotas be mėsos.
Baltai žalia mišrainė
10 min.
Sočių lietuviškų salotų - mišrainės receptas. Pagaminti užtruksite vos keletą minučių!
Lavašas su varškės įdaru
30 min.
Gaminame gardų užkandį - lavašą su varškės įdaru. Krabų lazdelės, česnakas, alyvuogės ir krapai suteikia pikantiško skonio...