Majonezas

Majonezas – tirštas šaltas padažas, gaminamas iš vandens, (augalinio) aliejaus ir kiaušinių ar jo produktų.

Majonezas: susiję receptai
Silkė pataluose
60 min.
Rusijos virtuvės išpopuliarintos silkės salotos. Tradicinis receptas ir patarimas, kaip patiekti, kad atrodytų ypač estetiškai.
Vištienos sparneliai
80 min.
Gardžių orkaitėje keptų apelsino aromato vištienos sparnelių su vaisiais ir daržovėmis receptas!
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60 min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Varškės sūris su prieskoniais
45 min.
Jeigu šaldytuve tik saldus varškės sūris, kuris šiam vakarui prie vyno visai netinka... Išsikepkime sūrį su prieskoniais!
Kopūstų salotos
20 min.
Labai skanios kopūstų ir jautienos liežuvio salotos. Papildomai reikės pomidoro ir skrudinto batono...
Įdarytas kalafioras
80 min.
Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!
Sumuštinukai
25 min.
Sumuštiniams prireiks batono, šaltai rūkytos lašišos ir baziliko!
Įdaryti kiaušiniai
30 min.
Ruošiantis Velykų šventei, įdarykime keletą kiaušinių. Citrinos sultys panaikins kiaušinio kvapą, o peletrūnas suteiks naują aromatą. Tik nepamirškite kiaušinių išvirti kietai!
Tuno salotos su pupelėmis
20 min.
Gaminame tuno salotas! Puikus receptas vakarienei tiems, kas mėgsta sočias salotas.
Lavašas su lašiša
20 min.
Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!