Varškė

Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Gaminama tiek namuose, tiek pramoniniu būdu.

Varškė: susiję receptai
Cukinijų pyragas
80 min.
Nagi, ištraukime iš sanėliuko vidutinio dydžio cukiniją ir iškepkime cukinijos pyragą!
Šafrano varškės pyragas
120 min.
Šventinis kepinys Jūsų šeimai. Labai gardus saldus, išskirtinio skonio ir aromato varškės pyragas.
Varškės pyragas
210 min.
Šalto varškės pyrago receptas. Puikiai tiks, jeigu šalia turėsite konservuotų persikų!
Obuolių pyragas su varske
50 min.
Tradicinis obuolių pyrago su varške receptas. Papildomai galima prieš baigiant kepti užtepti ant pyrago kiaušinio baltymo, cukraus ir citrinos sulčių plakinį. Patiekalas Jums patiks!
Varškės apkepas
60 min.
Tradicinis mamos varškės apkepo receptas tik su slyvomis. Labai skanus, ypač su grietine ir slyvų uogiene.
Varškės blyneliai su kondensuotu pienu
40 min.
Manų, miltų ir varškės blyneliai su sutirštinto pieno įdaru - gardus kąsnelis.