Geltonas vaisių kokteilis

Tirštas vaisių "smutis" (angl. smoothie) arba, lietuviškai tariant, kokteilis. Šį kartą norėjosi, jog būtų skaisčiai geltonas.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Vaisių proporcijos čia ne tiek svarbios kiek faktas, kad vaisių kokteilis skirtas įsisavinti kuo daugiau naudingų vitaminų ir mineralų, stiprinti imunitetą.

  1. Vaisius nužieviname (svarbu pašalinti nuo apelsino baltą plėvelę, kuri yra karti) ir nusėkliname (kartu su sėklalizdžiais), supjaustome stambiais gabalėliais. Pridedame 1 cm smulkintos imbiero šaknies ir viską dedame į elektrinio smulkintuvo indą – 10 s ir turime tirštą vaisių masę, kuri, tarp kitko, nuo banano ir persimono tampa pakankamai saldi.
  2. Įpilame 1 stiklinę obuolių sulčių (taip kokteilį bus lengviau traukti per šiaudelį), išmaišome. Kokteilį supilstome į kokteilines, susmaigstome šiaudelius ir vartojame (maždaug keturiems 350 ml kokteiliams).

Gero imuniteto!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą